Skab en personlig og moderne stue med tapetserede vægge

Skal din stue renoveres, og er du derfor på udkig efter inspiration? Den personlige indretningsstil er blevet meget populær i hele Europa, og mange vælger at kombinere personlige aspekter med rene, moderne linjer. Mange vælger blandt andet at invitere antikke møbler indenfor, som skaber en hjemlig og personlig stemning i stuen.

Derudover er tapeteserede vægge blevet et hit i de danske hjem, og foruden en hyggelig stemning er tapeteserede vægge med til at give stuen sit helt eget specielle look. I denne artikel får du derfor tre gode råd til, hvordan du kan gøre din stue både moderne og personlig med flot, stemningsskabende tapet.

SE OGSÅ: 4 ting du bør tjekke årligt ved dit hus

Tapet er igen blevet moderne

Tapet har i en årrække været skrevet i glemmebogen, men i de seneste år har flotte, tapeteserede vægge opnået en renæssance inden for boligindretning. Også derfor kan du finde et hav af smukke tapeter i alverdens flotte mønster og dekorative farver, som blot venter på at pryde væggene i din stue og skabe et personligt udtryk.

Vælger du at indrette stuen med tapet, er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser, og du har frie tøjler til at skabe lige netop det udtryk, som du ønsker.

Men hvordan vælger du det helt rigtige tapet, som passer perfekt til din stue?

Tapet som unik vægdekoration

Tapet kan bruges som et stemningsskabende udtryk i din boligindretning. Dettes skyldes, at der som sagt findes et hav af mønstre og farver, så du har rig mulighed for at finde det perfekte tapet, som passer ind i dit hjem og din personlige stil.

Kan du dog stadig ikke finde det helt rigtige tapet, og mangler du nogle gode råd? Inden du går på jagt efter det helt rigtige tapet til din stue, bør du tage et kig på stuens øvrige møbler. Har du møbler og andet interiør i larmende farver og med meget specielle udtryk, bør du vælge et lyst og roligt tapet. Dette vil nemlig skabe en flot og stemningsskabende kontrast i din stue, som sætter fokus på dine personlige, spændende møbler.

Er din indretningsstil derimod meget lys og underspillet, og har du primært rolige, lyse møbler i hjemmet, kan du roligt gå på udkig efter et vovet tapet, der tiltrækker ekstra opmærksomhed. Her kan du blandt andet vælge et farvet eller mønstret tapet med et unikt og stemningsskabende udtryk.

Brug tapet på en enkelt væg i rummet

Er du stadig ikke helt tryg ved tanken om at tapetsere hele stuen? Mange vælger at tapetsere én væg i rummet. Dette skaber et flot, men også roligt og sofistikeret udtryk til stuen. Samtidig fylder tapet ikke ligeså meget i rummet, hvis det kun er opsat på en væg, og du kan derfor for alvor mærke rummets andre elementer, såsom interiør og møbler.

Om dit nye tapet kun skal dække én væg eller i stedet skal benyttes i hele stuen er helt op til dig og din personlige smag. Uanset hvilken tapetesering du vælger, kan du finde et hav af flotte tapeter hos Tapethuset.dk

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑