Sådan øger du husets salgsværdi

Spørg enhver ejendomsekspert, hvilken opgradering du skal starte med først og som skaber det største afkast, svaret er og forbliver køkkenet. Du kan evt. lave en mini-remodel. Skift malingen. Det lyder simpelt, men det virker. Du kan også få lagt fliser for at give dit køkken et mere robust udtryk. En nem ting at starte med er at male dine skabe.
SE OGSÅ: Facaderenovering pris – Hvad koster det?

Opgrader køkkenet

Udvid dit køkken med f.eks. rullende køkken-ø. Dette er en god måde at åbne sit køkken op, og en nem måde at gøre køkkenet mere indbydende. Det er en god måde at få mere ud at huset rum, og giver huset et nyt samtalested. Hæng en grydeholder med friske nye gryder, pander og en hængende vinflaskeholder.

Køkkenet er et af de vigtigste rum hos den moderne familie. Hvis dit hus ikke er helt nyt, og køkkenet er lille, kan det være en god ide at rive væggen ned mellem køkken og stue, for på den måde at skabe et køkken alrum. På den måde øger du husets brugervenlighed helt ekstremt.

Smukser dit badeværelse

Af alle værelser i dit hus er badeværelset den største arbejdshest. Det er hårdt arbejde og kan hurtigt blive dyrt at restaurere, men ikke desto mindre det et af det steder, hvor det virkelig skaber tilfredsstillelse.

Badeværelser er ikke utilitaristiske længere. Folk kan lide at føle sig afslappet, som om de er i et spa. Fokus bør derfor være på at gøre det så hyggeligt, som overhovedet mere. Benyt granit eller marmor til dine bordplader.

Tænk grundigt over den overliggende belysning til fordel for vægmontering for at tilføje varme og værdi til dit badeværelse. Sørg for, at der omkring dit spejl er jævn belysning uden sideskygger. Det er trods alt i badeværelsesspejlet man ser sig selv mest igennem.

Det er også en god ide at finde et spejl med varme i, for at undgå at det dugger til. Opvarmede gulve kan være en udfordring at få lagt, men det er det der skaber størst afkast på badeværelset.

Opgrader dit badområde. Det er netop her at du skal have tankerne på diverse kurbade og spa hoteller. Hold det rent. Snavs og snavs kan blive indlejret i badeværelset overflader meget hurtigt. Frisk det op med ny fugemasse. Sørg for at fjerne kalken fra din fliser ved brug af f.eks. eddiesyrer, som virkelig kan live op i de ellers hurtigt matte gulve.

Små forbedringer kan virkelig betale sig

Er du i tvivl om du skal forbedre dit hjems indretning, i modsætning til at opgradere dit hjems interiører, der vil øge dit hjem videresalgsværdi? Mange husejere er overrasket over at høre, at selv de mindste forbedringer, faktisk kan betale sig.

Start med at lave to lister – opgraderinger til din boligværdi og opgraderinger, bare for dig og din livskvalitet. Opgraderinger til dit hjem kan bestå i at erstatte gamle vandhaner, permanent belysning og døre.

Opgraderinger til dig er møbler, kunst og vinduesbehandlinger. Med denne plan vil du se reelle fremskridt. Opgrader et par elstik eller køb en lille lampe. Hold dig til én opgradering pr. Måned, og du vil være tilfreds med det du ser.

Det fleste husforbedringer skal du som en investering, men pas nu på du ikke køber dig fattig. Hvis du mangler penge til at forbedre huset, så kig på skrotpriser bil. Her kan du finde ud af om du har mulighed for en skrotpræmie.

Det er svært eller at komme rigtig i gang, hvis man ikke har penge, men så start langsomt. Det er et maraton, ikke en sprint. Hvis dit hjem er nyt, skal du kende det. Hvis du allerede har været der et stykke tid, kom i gang. Skriv de ting, du vil ændre, og de opdateringer, du gerne vil lave.

Du skal ikke bekymre dig om organisation, skriv det hele ned. Tænk over, hvor længe du måske vil bo i huset. Hvis du planlægger at sælge, skal du tale med din ejendomsmægler og lave en salgsplan. Du kan også med fordel snakke med din ejendomsmægler om, hvad der netop i dit område skaber værdi.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑