3 gode idéer til forårsrenoveringer

Foråret er straks på vej, og dette betyder mildere vejr, flere solskinstimer og mere energi til dig. Hermed er foråret den perfekte årstid til en omgang forårsrenovering i hjemmets rammer

Måske har du længe gået og drømt om at renovere diverse ting og sager derhjemme, og forårets mildere temperaturer kan give dig nogle gode arbejdstimer i løbet af en weekend eller de små, dejlige ferier, vi får igennem foråret.

Hvis du dog trænger til lidt inspiration til, hvilke ting du kan gå i gang med i huset eller lejligheden, så læs med herunder og få tre gode idéer til forårsrenoveringer.
SE OGSÅ: Er det tid til nyt gulv

Nye badeværelseselementer

Badeværelset er et af de rum i hjemmet, hvor en forårsrenovering med garanti vil blive sat pris på dagligt. Måske er du træt af de gamle fliser på væggen eller også kan armaturet trænge til en udskiftning.

Foråret er et dejligt tidspunkt at foretage disse ændringer, idet du her ikke dør af kulde ved åbningen af vinduet, når fliser og puds skal bankes ned af væggen. Tænk grundigt over hvilke materialer, du ønsker ude på dit fine, nye badeværelse og vælg den stil, som du ved, at du også vil holde af om fem år.

Hvis du vil have nyt armatur på badeværelset, skal du ligeledes vælge et armatur, der passer til dine badeværelsesmøbler, samt overveje hvordan du foretrækker at bruge armaturet. Hermed undgår du irriterende ærgrelser efter renoveringen.

Sørg desuden for at sætte godt med tid af til renoveringen, og tænk på alternative badeværelsesløsninger, imens renoveringen foregår.

Forny terrassen

Forårets lysegrønne træer, smukke blomster og syngende fugle lægger klart op til et fokus på terrassen. Hvis din terrasse ser trist og kedelig ud efter den lange vinter, skal du da trække i arbejdshandskerne og lave den til en frisk og indbydende terrasse, inden foråret ankommer.

Her kan du både male den gamle bænk i en ny og flot farve for derefter at tilføje et par bløde puder til de mange forårs- og sommeraftener på terrassen. Har du derimod lyst til et stort og længerevarende projekt, som du for alvor kan nyde godt af, kan du overveje at gå i gang med at lave en smuk træterrasse ovenpå dine gamle fliser.

Vælg i denne sammenhæng kvalitetsmaterialer såsom kernetræ for at øge terrassens holdbarhed. Når den flotte træterrasse står klar, er det en fremragende idé at skabe masser af hygge med diverse smukke planter og blomster, søde lanterner og flotte tekstiler.

Udskiftning af gulv

Har gulvet knirket i årevis i stuen, eller er de dybe ridser ved at blive for meget at se på? En udskiftning af gulvet i et eller flere af hjemmets rum kræver en god og grundig planlægning, så derfor er det vigtigt at overveje, om du selv vil i gang med udskiftningen, eller om du skal lade de professionelle gøre arbejdet.

Hvis du selv ønsker at skifte gulvet ud, skal du sørge for at have det rette udstyr og materialer parat. Angående materialerne kan du desuden overveje at få lagt et epoxy gulv, idet dette gulv er ufatteligt slidstærkt med et smukt og glansfuldt udtryk.

Her skal du dog få fagfolk til at udføre denne opgave, idet det kræver særlig fagkundskab at vide, hvordan man nøjagtigt skal kombinere de materialer, som epoxy gulvet består af. Vestbjerg Epoxygulve er et godt eksempel på et dygtigt firma, som tilmed er en af de førende eksperter inden for specialdesignede gulvløsninger.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑