Nedrivning af sommerhus – skal / skal ikke?

Har du lige købt dig et sommerhus med henblik på at tilbringe en masse ferier og weekender i det – og ellers se frem til de mange hyggelige stunder der venter?

I så fald er denne artikel uden tvivl værd at bruge de næste 5 minutter af din tid på at læse.

Modtag 3 gratis & uforpligtende tilbud nu

I artiklen kan du nemlig få svar på, hvorfor det i mange tilfælde er en god ide at rive et gammelt sommerhus ned med henblik på at bygge et nyt og mere energivenligt et af slagsen.

Et gammelt og dårligt isoleret sommerhus vil koste dig mange penge på sigt

Hvis dit sommerhus er af en ældre årgang og generelt er i middelmådig stand, bør du kraftigt overveje om det bedste ikke ville være at rive det ned.

Et gammelt og dårligt isoleret sommerhus kan nemlig vise sig at koste dig kassen på sigt, da varmen har uhyre nemt ved at forsvinde ud i den blå luft. Derudover vil en efterisolering af sommerhuset også koste dig dyrt, da der typisk er tale om både gulv, hulmur og loft som trænger til ekstra isolering.

Modtag 3 gratis tilbud nu

Derfor er det en god ide at rive sommerhuset ned

Herunder kan du læse om nogle af de største fordele ved at få foretaget en nedrivning af sommerhus og i stedet bygge et nyt.

Det nye sommerhus bliver mere energivenligt

Langt de fleste vælger at få revet deres sommerhus ned med henblik på at bygge et nyt og mere energivenligt et af slagsen. I mange tilfælde er det faktisk muligt at bygge et næsten 100% energivenligt sommerhus, der får alt sin varme og energi fra for eksempel varmepumper, solceller og lignende.

LÆS OGSÅ: Nedrivning af hus

Selvom der er tale om en forholdsvis stor investering, når der skal bygges et nyt sommerhus, så skal du tænke på, at de penge meget gerne skulle tjene sig selv hjem igen på hurtig vis. Derudover slipper du også med stor garanti for en masse reparationer af sommerhuset som du ellers skulle betale til, hvis du valgte IKKE at rive det ned.

Det bliver mere værd

En anden fornuftig fordel ved at rive det gamle sommerhus ned er, at det nye du bygger bliver mere værd. Det vil altså sige, at du med lidt held kan gøre en rigtig god handel, hvis du en dag vælger at sælge sommerhuset.

Det bliver alt andet lige nemmere at sælge

I forlængelse med ovenstående afsnit bliver sommerhuset også alt andet lige meget nemmere at sælge, hvis det er meget energivenligt og derfor billigt at bo i. Nutidens boligkøbere går meget op i, hvor energieffektivt et hus er. Derfor kan du med et nyt sommerhus altså komme dette ”behov” på forkant – og på den måde have nemmere ved at afsætte dit sommerhus.

Kilder:
BedreBoligliv.dk om nedrivning af sommerhuse
TV ØST: Program om hvor meget isolering betyder for det samlede varmeregnskab


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑