Nedrivning af hus – Nedbrydning skal gøres ordentligt

Der kan være flere forskellige grunde til, at du gerne vil rive et hus ned, men der er dog ikke nogen tvivl om, at det primært er med intentionen om, at du skal i gang med at opføre noget nyt i stedet eller skal bruge den plads, som huset optager på grunden.

Hvis ikke det var tilfældet, så var du med garanti ikke begyndt at rive huset ned. Det skal dog understreges, at der er rigtig mange ting at være opmærksom på i forbindelse med nedrivning af hus, hvorfor du ikke bare selv kan gribe fat i en stor hammer eller leje en stor maskine til at rive dit hus ned med, for det er langt mere krævende end dét.

Modtag 3 gratis & uforpligtende tilbud på nedrivning af hus

Det er lige netop derfor, at det er et stykke arbejde, der skal overlades til én eller flere professionelle virksomheder, der ved, hvordan det hele skal gøres. Det frarådes, at du forsøger på egen hånd, for hvis du gør noget galt, så vil det med garanti have skadet mere end det gavner, og du vil med garanti også ende med, at skulle betale en virksomhed for at rette op på de skader, som du har gjort i forbindelse med dit eget forsøg.

Det er blandt andet meget vigtigt, at du sørger for at få indhentet en nedrivningstilladelse, hvilket ikke kun er krævende i forbindelse med nedrivning af et helt hus, men faktisk også en hele del andre former for nedrivning.

Du skal ofte vente godt og vel 2 uger på denne sagsbehandling, men det er naturligvis udelukkende ved de sager, der er ukomplicerede og dermed ikke kræver yderligere undersøgelse eller lignende.

Derfor er det en rigtig god idé, at du tager kontakt til din kommune i god tid, inden du har intentioner om at påbegynde dit arbejde med nedrivning af dit hus.

Der er heldigvis mange virksomheder, der glædeligt vil hjælpe dig med denne opgave, hvorfor du ikke skal være bange for, at begynde og indhente tilbud på din opgave allerede nu.

Det skal dog understreges, at du ikke må gøre brug af din nedrivningstilladelse, hvis der er gået mere end ét år, da en nedrivningstilladelse udelukkende har en gyldig på op til ét år.

Du skal desuden være opmærksom på, at der vil blive opkrævet et mindre gebyr for behandlingsprocessen fra kommunens side.

Da der er flere og flere, der har fået øjnene op for de muligheder, der er forbundet med at rive dit hus ned og opføre et nyt, så bliver det naturligvis også billigere og billigere at få revet dit hus ned, hvilket har betydet, at prisen på det seneste år er gået hen og blevet meget billigere, end det har været førhen.

Desuden er der kommet rigtig mange muligheder for at købe typehuse til priser, der er langt mere attraktive end hvad de var for blot ganske få år siden.

Det er selvfølgelig også med til at flere og flere, der vælger at betale et firma for at komme og rive deres gamle hus ned, så de kan opføre et nyt typehus til en god pris.

Der er endda også mange, der vælger at købe et gammelt hus blot for at få grunden, hvorefter de river det ned og bygger et nyt, billigt typehus fra eksempelvis Eurodan eller Huscompagniet.

Det betyder faktisk også, at det meget hurtigt kan vise sig at blive en særdeles god investering, som kommer til at spare dig rigtig mange penge på sigt.

Det er ikke nogen hemmelighed, at gamle huse ofte er i dårlig stand, og derfor kræver de også en del vedligeholdelse, men det er dog ikke det eneste, for ud over, at det kræver meget vedligeholdelse at have et gammelt hus, så er de slet ikke nær så energibesparende, som de nye huse.

Ofte er der problemer med dårlig isolering, hvilket blot understøtter problemet med dårlig energibesparelse.

Endvidere, så vil alle og enhver naturligvis elske at få kontrol over byggeriet af sit nye hus, og dermed være med til at bestemme, hvordan det kommer til at se ud – ikke kun udvendig, men også indvendigt.

nedrivning af hus 3 tilbud

Indhente tilbud på din opgave med nedrivning af hus

Hvis du har bestemt dig for, at du gerne vil have revet dit nuværende hus ned eller hvis du går og leger med en idé om, at du skal ud og investere i et ældre hus, som du så kan rive ned og bruge grunden til at opføre et nyt hus i stedet, så skal du naturligvis have kontakt til en professionel virksomhed, der er klar til at rive dit hus ned.

Det er dog meget vigtigt, at du ikke bare går ud og indhenter ét enkelt tilbud fra et firma, der er beliggende i dit nærområde og som tilbyder denne form for professionel assistance, men hvad du derimod bør gøre er, at indhente så mange forskellige tilbud på din opgave som muligt, for det giver dig lige netop en mulighed for at sammenligne dit tilbud, du får og det giver dig selvfølgelig en god forståelse for markedet og hvordan priserne generelt lyder for nedrivning af hus i dit område.

Som sagt, så er der mange virksomheder, der tilbyder denne form for professionel assistance, hvilket betyder, at der også er mange virksomheder at indhente tilbud fra.

Nu sidder du med garanti derhjemme og tænker, at du ikke har lyst til at indhente et væld af tilbud fra firmaer i dit område, som beskæftiger sig med nedrivning af huse, for hvis det er noget, som du skal gøre via mail eller via telefon, så kommer det til at tage dig rigtig lang tid.

Ikke nok med, at du først og fremmest skal bruge en masse tid på at finde frem til lige netop de virksomheder, som du helst vil have tilbud fra, så skal du også indhente relevante kontaktdetaljer for derefter at tage kontakt til dem via enten e-mail eller via telefon.

Det er noget, der kommer til at tage dig rigtig lang tid, men det er dog ikke ensbetydende med, at du kun kan gøre det på denne måde, for der er også mulighed for at indhente dine tilbud på en helt anden måde, hvilket du kan gøre gennem en af de mange forskellige tilbudstjenester, der giver dig mulighed for at indhente hele 3 gratis og uforpligtende tilbud på lige netop din opgave med nedrivning af hus.

Dette kan du heldigvis læse mere om nedenfor, så du kan undgå at indhente din tilbud på traditionel og manuel vis.

Her kan du læse om tilbygning til hus

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave med nedrivning af hus

Som nævnt ovenfor, så er der ikke nogen grund til at frygte, at du skal indhente dine tilbud på traditionel og manuel vis, da der findes et væld af forskellige tilbudstjenester, der lige netop gør det muligt for dig at indhente 3 uforpligtende og gratis tilbud på din opgave med nedrivning af hus.

Der er mange grunde til, at du skal gøre brug af en sådan tjeneste i stedet for at indhente din tilbud på egen hånd, men det er naturligvis i høj grad fordi der kan være rigtig meget tid og besvær at spare ved at indhente din tilbud ved hjælp af en tilbudstjeneste, for det eneste du skal gøre er, at angive dine forskellige kontaktdetaljer, skrive en opgavebeskrivelse, som naturligvis gerne skal være så specifik som overhovedet muligt, hvorefter du bare skal sende din forespørgsel afsted.

Der er faktisk ikke andet i det end dét, hvorfor du med garanti også godt kan regne ud, at der er meget tid og meget besvær at spare ved at gøre brug af denne form for tilbudstjeneste i stedet for at hente dine tilbud på manuel vis.

Det er dog ikke den eneste gode grund til at du skal bruge af en tilbudstjeneste som den nedenstående.

Du kan nemlig også spare rigtig mange penge ved at gøre det, for alle de virksomheder, der sidder og byder ind på de opgaver, der bliver indhentet ved hjælp af en sådan tilbudstjeneste er godt klar over, at de byder direkte mod andre virksomheder.

Det betyder naturligvis, at de vil give dig nogle langt bedre tilbud end hvis du blot havde valgt at indhente et tilbud fra dem på traditionel vis via enten e-mail eller telefon.

Det er ikke ensbetydende med, at det lige netop er prisen, der skal være det afgørende aspekt af dit valg om hvem, der skal håndtere din opgave med at rive dit hus ned, men man kommer selvfølgelig ikke udenom, at det er et meget vigtigt aspekt, uanset om du har rigtig mange penge at gøre godt med eller ej.

Derfor skal du naturligvis udnytte muligheden for at spare penge, men det er mindst lige så vigtigt, at du sørger for at finde et firma, der har deres referencer i orden og kan fremvise nogle tidligere udtalelser fra forhenværende kunder.

Skal din bil holde i tørvejr fremover? Læs om muret garage

Overlad arbejdet til en professionel virksomhed med tidligere erfaring

Der er med garanti rigtig mange, der tænker, at det ikke kan være så synderligt vanskeligt at rive et hus ned på egen hånd, hvorfor de overvejer at leje de nødvendige maskiner, så de selv kan gøre det, men der er faktisk mere at have styr på, end hvad du lige er klar over.

Det betyder også, at der er mindst lige så mange gode grunde til ikke at gøre det på egen hånd, men derimod investere dine penge i, at få et professionelt firma til at udføre opgaven for dig i stedet for at du skal betale for at leje maskiner og lignende, uden at være sikker på, at du rent faktisk er i stand til at rive et hus ned på egen hånd, for – som sagt – så er der mere at have styr på end hvad man lige går og regner med, når der er tale om nedrivning af hus.

Det kræver i særdeleshed, at man har en vis erfaring med denne type af opgaver, hvilket du selvfølgelig ikke har, hvis du aldrig har revet et hus ned før, men der findes derimod et væld af firmaer rundt omkring i dit nærområde, som har stor erfaring med nedrivning af hus, og de fleste af dem er mere end klar på, at tage imod din opgave med at få revet dit hus ned, så du kan få plads til at opføre et nyt.

Og det er lige netop dér du skal lægge dit fokus i stedet for at overveje, at rive dit hus ned uden hjælp fra et professionelt firma.

Du skal nemlig fokusere på, at du kan spare din tid ved at overdrage ansvaret for selve nedrivningen af dit hus til en virksomhed, der har erfaring og ekspertise indenfor dette felt, hvorimod du har bedre tid til at koncentrere dig om dit nye og flotte hus, som du skal opføre på den frie grund efter du har fået revet dit nuværende og gamle hus ned.

Du kan eksempelvis sørge for at undersøge de forskellige muligheder, der eksempelvis er forbundet med at få opført ét af de mange typehuse, som blandt andet Eurodan og Huscompagniet har valgt at specialisere sig i.

Du kan naturligvis også vælge at få opført et arkitekttegnet hus, der passer specifikt til dine krav og behov – det er helt og aldeles op til dig, og det er lige netop her du skal lægge dit fokus i stedet for på selve arbejdet med nedrivning, da der findes et væld af virksomheder, der sagtens vil kunne håndtere denne opgave.

Skal der være kælder i dit nye hus? Læs om udgravning af kælder

Hvad koster en nedrivning af hus?

Der er et væld af forskellige parametre, der har relevans for prisen på en nedrivning, men nogle af de mest væsentlige ting, som kan have stor indflydelse på prisen er, hvorvidt der er tale om et hus, der er i flere etager, om huset har en kælder, der skal tages højde for, om der er behov for at fjerne fundamentet og om taget er asbestholdigt.

Du kan dog sagtens regne med en pris, der befinder sig i nærheden af 100.000 kroner, men det er meget vigtigt, at du sørger for at aftale en fast pris med virksomheden, inden de går i gang, da det helt klart er den bedste måde at afregne på, da du dermed ved, hvad det kommer til at koste.

nedrivning af hus 3 tilbud


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑