Isolering priser – Få en pris på din isolering her

Isolering priserDer findes mange forskellige typer af isolering, og dermed også mange forskellige priser.

Det kan være meget svært at danne sig et overblik, når der på nettet findes en masse små hjemmesider – med meget forskellige priser.

Vi giver dig et overblik over isolering priser, helt uden at tage udgangspunkt i en isolerings-virksomhed.

Få 3 uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave

Vi anbefaler man altid spørger fagfolk til råds, de kan både hjælpe dig med hvad der er bedst i netop dit tilfælde, samt give dig en mere konkret pris.

Du har mulighed for at få 3 gratis & uforpligtende tilbud fra fagfolk i dit lokalområde.

Modtag 3 gratis tilbud nu

Det er værd at nævne at der findes mange forskellige isoleringstyper, hvorfor vi ikke kan komme ind på alle af dem. Vi nævner dog de mest ’anvendte’ isoleringstyper, så den type af isolering du skal have foretaget, har vi højest sandsynligt skrevet som.

Isolering priserne vi nævner, er kun vejledende.

Vi nævner priserne på følgende isoleringstyper:

  • Hulmursisolering.
  • Loftisolering.
  • Gulvisolering.
  • Kælderisolering.
  • Rørisolering.

Isolering priser på hulmursisolering.
Hulmursisolering er nok den mest anvendte isoleringstype, da mange ældre boliger ikke har tilstrækkeligt med hulmursisolering. Samtidig er det også en billig form for isolering, som ofte bliver betalt hjem efter 3-4 år.

Med andre ord: næsten uanset prisen, er hulmursisolering en god investering.

Hvis du har en bolig på 120-200 kvm, er du nogenlunde ’dækket ind’ af normalprisen. Prisen for en bolig af denne størrelse, som skal have foretaget hulmursisolering i alle væggene, eller næsten alle væggene, ligger på omkring en 8-14.000 kroner.

Denne pris er inklusive materialer og arbejdskraft. Ofte kan en isolatør (evt. håndværker), ordne det på en dag – måske to, hvis hulmurene er klar til isoleringen.

Er der ikke hulmure i boligen, skal man enten til at lave en facaderenovering med eventuelt træ/eternit-plader, eller også kan man mure endnu en ydermur op – og dermed ligge isoleringsplader mellem begge mure.

Der er forskellige muligheder, så tjek først, hvilken mulighed der passer til din bolig. Det har stor effekt på isolering priser.

Isolering priser på loftisolering.

Faktisk er priserne på loftisolering meget gennemskuelige. Dette skyldes, at der ikke findes mange typer af loftisolering.

Der er naturligvis forskel på materialerne. Nogle materialer er dyrere end andre. De normale materialer at bruge til loftislolering, er enten Rockwool isoleringsplader, eller papiruld. Priserne er nogenlunde ens.

Lad os tage et eksempel.

Har du et loft på omkring 150 kvadratmeter, som er en meget normal størrelse for en dansk bolig, skal du regne med at komme af med en 14-20.000 kroner. Dette er naturligvis inklusive materialer og arbejdskraft. Vi tager nemlig udgangspunkt i, at en isolatør kommer til at udføre arbejdet.

Du kan spare lidt penge selv – omkring halvdelen af prisen, hvis du selv (eller nogle du kender) udfører selve arbejdet. Loftisolering er nok den nemmeste form for isolering, da isoleringen ’blot’ skal bredes ud på loftet.

Men husk på, at gør du det selv, skal du regne med at gøre det på en 3-4 dage. En isolatør kan gøre det på to dage, og nogle gange blot en dag.

Isolering priser på gulvisolering.

Gulvisolering er en anderledes form for isolering. Priserne på gulvisolering svinger meget, og der er mange forskellige måder man kan lave gulvisolering på.

En af de mest normale typer af gulvisolering, er blot den helt almindelige metode, hvor man tager gulvet op, og ligger isoleringsblokke/plader – fx fra Rockwool i. Herefter smider man gulvet ovenpå, og man har dermed fået lavet gulvisolering.

Det lyder meget enkelt. Sådan er det desværre ikke.

Priserne på gulvisolering er meget svære at fastsætte. Hvis du selv vil ordne det og kun leder efter priserne på selve isoleringsmaterialerne, så skal du regne med at komme af med omkring en 10.000-15.000 kroner – til en bolig på en 150-200 kvm.

Skal du have en isolatør til at ordne arbejdet for dig – inklusive at brække gulvet op, skal du regne med at komme af med omkring en 25-35.000 kroner.

Hvis gulvet, ved lejlighed, også skal skiftes, ryger der en små 10.000 oveni.

Så den helt ’skrabede’ form for gulvisolering, hvor du ikke skal have nyt gulv og hvor du gør arbejdet selv, kan du gøre det for en 10-15.000 kroner. Skal du have en isolatør til at ordne det, er prisen mellem 25-35.000 kroner. Og skal du have nyt gulv? Så regn med omkring en 40.000-45.000.

Det er svært at fastsætte en endelig pris, hvorfor det altid er bedst, hvis du undersøger, helt præcist, hvilken form for isolering du skal have foretaget.

Isolering priser på kælderisolering.

Kælderisolering er en meget anderledes form for isolering, fordi der ikke blot er tale om en isoleringstype.

Når man skal isolere sin kælder, skal man have fat i mange forskellige isoleringstyper. Alt fra gulvisolering til loftisolering, og måske endda hulmursisolering, hvis det er muligt.

Derfor svinger priserne også meget.

Hvis du skal have isoleret hele din kælder, med hhv. Gulvisolering, rørisolering, samt loftisolering, så ligger vi på en isolering pris der hedder mellem 25 og 50.000 kroner. Hvis du vil gøre det selv, kan det gøres lidt billigere. Men igen: vi ved ikke hvor stor din kælder er, så priserne kan naturligvis afvige. Derfor anbefaler vi at undersøge det godt og grundigt, hvorfor du skal have isoleret din kælder, hvor meget der skal isoleres, hvad der skal isoleres og herefter regne en samlet pris sammen.

Et hurtigt tip, er at i kan spare en del penge på at isolere kælderen selv. Men har i ikke meget tid og ikke har prøvet det før, anbefaler vi at i får en isolatør til at ordne det for jer.

Så dyrt er det heller ikke.

Isolering priser på rørisolering.

Rørisolering er en form for isolering, hvor man ikke isolerer vægge, gulve, eller lofter – men rør.

Hvorfor skal man så isolere rør?

Det er der nogle gode svar på. En af de helt gode grunde til at du skal isolere dine rør, er at der ofte kommer en del kulde ind gennem rørene, som så kan blive cirkuleret rundt i hele boligen. Dette er meget ’skadeligt’ for boligens gennemsnits temperatur, hvis både gulve, lofter og vægge er isoleret godt.

Rørisolering er meget billig at få ordnet. Det koster ikke meget mere end 5-10.000 kroner og faktisk, hvis man kigger rent matematisk på det, så betaler rørisolering som hjem allerede efter en 2-3 år.

Ved rørisolering, behøver man ikke en isolatør til at udføre isoleringen. Det er som udgangspunkt rimelig nemt at sætte på rørene, men der kan naturligvis være rør og materialer, som er sværere end andre.

Modtag 3 gratis tilbud nu


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑