Spar på strømmen og miljøet

Hvad hvis du kunne spare op til 20% på din elregning hver måned? Hvis du vil spare penge på din elregning, er pærer og lysstofrør de første ting du skal overveje

LED lysstofrør og pærer bruger en brøkdel af energien som almindelige lysstofrør og pærer bruger, men til gengæld er de noget dyrere at købe. Det bliver dog forholdsvist hurtigt vejet op af det meget mindre energi forbrug.

Et LED lysstofrør bruger omkring 59% mindre strøm end et alm. lysstofrør, En LED pære bruger 61% mindre strøm end en alm. sparepære og har du halogen pærer i dit hjem, så er besparelsen endnu større, og nu skal du holde fast, fordi her kan du rent faktisk spare hele 84% blot ved at skifte til LED.

Det er altså besparelser der er til at tage og føle på, og som relativt hurtigt vil retfærdigøre den noget dyrere indkøbspris, og oven i det regnskab skal du også lægge den længere levetid som LED lyskilder har.

Hvis vi kigger nærmere på levetiden, så har en halogen pære en levetid på omkring 2000 timer, mens LED pæren du vil skifte den ud med, vil have en levetid på mere 20.000 timer. Det er altså 10 gange så lang tid, og dermed har du allerede tjent den højere indkøbspris hjem, og oven i det regnestykke kommer så strømbesparelsen.

Så faktisk kan du sige, at alt det du sparer i strøm, det ryger direkte i din lomme, fordi du har allerede tjent den højere indkøbspris hjem, på den længere levetid, som LED lyskilderne har. Det er altså en ren win win situation for dig, som vi alle burde benytte os af, både for vores økonomis skyld og for miljøets skyld.

I den digitale tidsalder som vi lever i, behøver du ikke engang, at gå på gaden for at finde en butik der sælger det. Du kan finde det hele online, og du kan nemt sammenligne priser og modeller og på den måde spare endnu flere penge.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑