Tre sommerrenoveringer i hjemmet

Annonce – Santander
Er du husejer, er sommeren den helt rette årstid til at få gjort noget ved alle de hængepartier, du ellers aldrig finder tid til. Her i indlægget ser vi nærmere på tre sommerrenoveringer i hjemmet, som er en god investering, der kan øge værdien af din bolig.

Sommeren er særligt en ideel årstid grundet det milde vejr og muligheden for at udføre arbejde, der ikke bliver hæmmet af eller kan tage skade af kulde eller for store regnmængder.

Tagrenovering kan spare dig mange penge på kort og lang sigt

Har du en ældre bolig med et lige så gammelt tag, kan der være opstået revner og utætheder grundet megen slitage gennem mange år. Renovering af tag er virkelig en investering, der kan gavne dit varmeforbrug og ikke mindst forbedre indeklimaet i din bolig.

Får du udført en tagrenovering i høj kvalitet, får du altså et bedre tag, der kan holde på varmen, som bidrager til, at du mister færre penge hvert kvartal, når varmeregningen skal betales.

Desuden må man ikke glemme værdien af en renovering i forhold til boligens totale værdi. Vil du en dag sælge, er det unægteligt noget nemmere at få en god pris for din bolig, hvis taget er intakt uden signifikante anmærkninger i tilstandsrapporten.

Få anlagt en terrasse

Førstnævnte projekt er noget mere omkostningstung end dette. Vil du skabe en mere indbydende oase og et frirum udendørs til de lune sommeraftener, er en terrasse en fornuftig investering, som dig og hele familien vil sætte pris på.

Det kan gøres relativt billigt, men dette afhænger naturligvis af dine ambitioner samt valg af materialer og niveauet af komfort. Der er gode penge i at kunne lave store dele af det selv, men har du ikke kompetencerne, tiden eller sågar lysten, er der et væld af håndværkere, der kan gøre det for dig.

Det vil naturligvis give bedst mening at påbegynde projektet tidligt i foråret, således at det står klar til sommeren. Det er lidt mere hyggeligt at sidde at spise på terrassen ved siden af grillen.

Giv børnene et legehus

Vil du være et hit hos dine børn, kan du erhverve dig et flot legehus. Det overgår næsten en tur i Djurs Sommerland eller Bakken – så scor gode point og giv dine børn en oplagt mulighed til at underholde sig selv og aktivere sig selv. Et legehus kan også fås til en rimelig overskuelig pris, men igen handler det om, hvad dit budget er, og hvad du eventuelt har stillet dine børn i udsigt.

Skal det være i træ eller mere vedligeholdelsesfrie materialer? Skal det være stort eller småt? Der er mange muligheder. Igen vil det klart give bedst mening, hvis det står klar til brug, når foråret melder sin ankomst.

Sommeren vil altid være et godt udgangspunkt for renoveringer i hjemmet – særligt udendørs projekter.

Har du ikke kapitalen til at realisere dit næste drømmeprojekt, kan du få finansieret et billigt lån fra Santander her. Der behøver ikke at være så langt fra tanke til handling – eller fra drøm til virkelighed.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑