Tips til at få råd til nye ting i hjemmet

Det er en fantastisk hobby, hvis man ønsker at tilbygge til sit hus eller lejlighed. Desværre kan det også være en dyr affære, og det er derfor nødvendigt at have kapital til det, hvis ikke man skal til at låne penge.

Her på bygoghjem.dk vil vi derfor komme med lidt forskellige tips til, hvordan du kan tjene lidt ekstra penge, så du kan få råd til at bygge eller købe nyt til hjemmet.

Sælg ud af det gamle

I de fleste hjem er der ofte noget værdifuldt, og ganske ofte er det noget, som man ikke engang er klar over. Rigtig mange gamle ting, kan være værdifulde, eller det kan være, at der bare skal ryddes ud i dit eller fruens tøjskab.

Står der et par sko eller ti, som stadig har prismærket sat i, så er der gode muligheder for at tjene lidt ekstra skillinger ved at sælge dem.

På sider som Trendsales, Gul&Gratis eller https://www.dba.dk/, er det muligt at sælge ud af sine nye eller brugte ting. Det kræver blot, at man tager et billede af genstanden og skriver en kort tekst omkring det, som man sælger. Herefter vil mange forskellige have muligheder for at byde på dine genstande.

2 mænd spiller poker

Odds på sport

Denne løsning er naturligvis ikke en sikker en af slagsen. Der er aldrig garanti for at vinde penge, hvis man vælger at oddse. Det kan dog være en hurtig og let vej til penge, især hvis man har lidt forstand på det, og vælger de steder, hvor de tilbyder de højeste odds.

Et af de bedre steder er https://extra.bet365.dk/news/da/ som tilbyder høje odds på fodbold betting. Fodbold er en af de mest populære sportsgrene at bette på, og det skyldes, at der er mange forskellige valgmuligheder i div. kampe. Hvis du finder en niche, hvor du har lidt mere viden end andre, så har du mulighed for at tjene godt på det.

En af de steder kunne eks. være gule kort, hvor bookmakerne ofte tilbyder rigtig høje odds. Her kan du altså vinde gode penge, hvis blot du har styr på statstikkerne og tager højde for, hvilke modstandere, som spillerne ofte får kort mod.

Køb med rabatkuponer

Den sidste løsning vi kommer med, er faktisk ikke en metode til, hvordan du kan tjene penge, men derimod hvordan du kan spare penge, når du skal købe nyt.

Det er nemlig sådan, at det er muligt at få masser af rabatter på nettet, hvis du vælger at købe fra et sted, hvor de tilbyder rabatkuponer.

https://rabatkongen.dk/ tilbyder rabatter til rigtig mange store butikker. Hele COOP franchisen er bl.a. der inde, og der har du bestemt mulighed for at finde noget, som du kan bruge til hjemmet.

Rabatkuponer er ikke det eneste, som du kan bruge til at spare penge på dine køb. Du bør altid holde øje med tilbudaviser fra de steder bl.a. byggemarkeder, som du plejer at købe fra. Her vil du ofte opnå store tilbud og rabatter. Sidst men ikke mindst, kan du altid forsøge at prutte prisen på ægte jysk maner.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑