Tekniske innovationer til hjemmet og virksomheden

Skal du have skiftet den gamle FM radio ud med en ny og forbedret DAB radio som er klar til digitaliseringen af radiostationerne eller måske leder din virksomhed efter et nyt og forbedret økonomi system?

De fleste mennesker hører radio flere gange i døgnet. Typisk om morgenen mens der spises morgenmad og gøres klar til dagens arbejde eller gøremål. Nogle hører også radio om eftermiddagen eller inden de går i seng. Nogle har det nemmest ved at falde i søvn til radio.

På samme måde bruger alle virksomheder økonomi systemer, og også her er der forbedringer hele tiden. Der er f.eks dynamics nav, også kaldet nav 2018. Et system hvor der er tænkt på alt og som ikke overlader noget til tilfældighederne.

DAB radio er kommet til efter at alle radiokanaler er blevet digitaliserede. Derfor er FM radioerne så småt på vej ud og om nogle år vil det slet ikke være muligt at høre radio på FM radioer. På samme måde bliver de økonomi systemer som ikke følger med udviklingen, også forældet.

Med DAB radio er signalet blevet bedre og uden forstyrrelser, der kan høres. Den teknologiske udvikling der har ført digitalisering af radiostationer med sig er altså noget, som vi alle kan nyde godt af, både i radioen og i virksomheden med forbedret økonomi systemer.
SE OGSÅ: Vælg det rigtige bredbånd til din bolig

Vælg din DAB radio og dit økonomi system efter dit behov

Det er svært at definere, hvad en DAB radio og et økonomisystem skal kunne udover det, der siger sig selv: afspille radio fra digitale radiostationer, og holde styr på din virksomheds økonomi. Det kan de alle heldigvis!

Men derudover varierer det om de mange forskellige modeller kan afspille musik via Bluetooth eller via AUX, bruges som vækkeur, bruges som nedtællings ur, har sleep timer, er transportabel eller har indstillet DAB stationer på forhånd. Ligesom der også er store forskelle på hvad de forskellige økonomi systemer kan håndtere.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑