Sådan finder du uret der passer til dig

Alle mænd, eller hvert fald de fleste af os, drømmer et lækkert ur, som folk kommentere og beundre, men hvordan finder du egentligt sådan et ur?

Her kommer 3 hurtige tips til dig der er på jagt efter det perfekte ur:

  1. Du skal nyde at have dit ur på.

Et godt kvalitetsur er et udtryk for din individualisme. Køb kun et ur, som du vil nyde og elsker at have på. Hvis du ikke nyder at have dit ur på, har du spildt dine penge.

Vælg det selv, fordi det skal afspejle din personlighed. I modsætning til andre ting, som mænd traditionelt køber for at udtrykke sig, såsom biler, er et armbåndsur konstant. Det rigtige ur er en samtale starter.

Ure er praktiske indkøb, der kan bæres i årtier. Et lækkert armbåndsur kan betyde en milepæl eller en præstation udover det sædvanlige for dig, som f.eks eksamen fra universitet eller da du fik dit første job. Det forbliver på din hånd som en påmindelse om, hvad du har opnået.

2. Vær forsigtig, når du køber ure online.

Kontroller omdømme både hos forhandler og firma først. Hvis de er nye, skal du sørge for at høre andres erfaringer med dem og/eller de skal have en stærk social medie tilstedeværelse, hvor de engagerer sig med kunder og følger op på spørgsmål.

 

Hvis du er villig til at bruge 5000 kr eller mere på på f.eks et Seiko ur, skal du sørge for at få et, der repræsenterer kvalitet i stedet for fem, der er falske. Det er bedst at købe dit ur fra en autoriseret forhandler eller guldsmed.

3. Læs om ure, før du køber et af de dyrere ure.

For at lave et fornuftigt og praktisk køb, skal du lære mere om ure. Der er en hel industri bygget op omkring horologi, videnskaben om at lave ure.

I århundreder har urmagere brugt deres håndværk til at skabe komplicerede mekanismer, der er bygget til at overleve den person, der bærer dem.

Der er nok information om kommercielt tilgængelige ure i forums skabt af ur-elskere.

Talrige hjemmesider og blogs tilbyder de seneste nyheder om armbåndsur design. Du kan endda gennemse mærkespecifikke websites for at sammenligne dem. Mange livsstilsmagasiner giver også råd om valg af herreure.

Personligt har jeg valgt et Seiko Astron, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑