Råd til boligejeren der skal på en længere rejse

Står du overfor at skulle ud på en længere rejse, måske 1 måned, 1 år eller mere, så kommer vi her med nogle gode råd til dig, som har valgt at rejse rundt i verden

For der er mange tinge at tage stilling til og overveje inden man begiver sig ud på sit livs rejse, væk fra vante rammer og hjem. Herunder kommer vi med nogle af de ting, som du måske endnu ikke har overvejet eller tænkt over.

Alt fra at tænke over sin rejseøkonomi, hvordan du husker alt til at huske at klargøre dit hjem ved afrejse og rejseforsikring. Læs med herunder.

#1 Har du styr på hjemmet?

Du skal ud og rejse, det er dejligt og spændende. Men har du husket på dine sager derhjemme? Hvem passer på dit hjem og dine ting imens? Her tænker vi ikke kun på, hvis du har planter der skal vandes eller et kæledyr der skal passes.

For det kan også være det er nødvendigt du får pakket dine ting væk i emballage eller sat dem på et depot. Det gør mange der skal ud og rejse i længere tid, her snakker vi typisk 6+ måneder eller 1 år eller flere.

Sørg for at du har styr på disse ting og husk også noget ordentlig emballage til dine materielle ting – så slipper du for de samler støv, bliver beskidte og i værste fald tager skade af fugt.

#2 Rejseforsikring

Den er og bliver vigtig. For rejser du udenfor EU, så kan det gule eller det blå sygesikringskort ikke hjælpe dig.

Du skal være dækket, fra top til tå, så at sige. Og det kan koste dig utrolig dyrt, hvis du pludselig står overfor en uventet skade eller sygdom midt ude på bøhlandet i Cambodia. Så sørg for at tegne en god og pålidelig rejseforsikring inden afrejse.

#3 Har du nu ALT du skal bruge?

Har du krydset alt af på huskelisten? Er du sikker? Vi anbefaler at du får et samlet overblik over alle dine ting du skal have med. Men også, at du sikrer dig, at det du tager med, er noget du skal bruge og ikke har noget unødvendigt med.

Få alt det du påtænker at pakke ud på gulvet og få dig et overblik, overvej her grundigt hvad du skal have med og pak herefter en ting ad gangen.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑