Pynt dit hjem personligt

Det kan umiddelbart være en vanskelig opgave at finde ud af, hvad som skal indgå i hjemme eller blot det pågældende rum i relation til at binde det hele sammen og gøre det personligt. I denne artikel får du inspiration til, hvad du kan gøre for at fuldende dit hjem ved brug af pynt og diverse boligtilbehør.

Soveværelse

I et soveværelse er hygge og ro i fokus, og skal derfor udstråle et rum, som man i høj grad har lyst til at opholde sig i. Læs med her, og få inspiration til, hvordan pynt og nogle få ting, kan være med til at skabe den rette stemning i dit soveværelse.

Få lyset ind: Du kan få lys ind i rummet på flere måder. Herunder er den bedste idé dog, at male rummet i en lys farve for at skabe rummelighed og at byde lyset velkommen. Derudover kan man, ved at finde de helt rigtige gardiner, både skabe lys, men samtidig også kunne skabe ro og mørklægning, når du skal sove.

Find din yndlingsfarve: Har du, som mange andre, en yndlingsfarve, så er soveværelset det helt rigtige sted at lade denne komme til udtryk. Skab sammenhæng mellem et grønt sengetæppe og puder, eller en petroleumsfarvet lampe som farvekombinerer med stolen i hjørnet.

Gør det personligt: I et soveværelse skal du være i fokus. Derfor er dette rum også det perfekte sted, at udtrykke din personlige stil og din personlighed i det hele taget. Herunder kan der laves en fotovæg, hvor alle dine kære og bekendte er placeret. Du kan også lege med forskellige ordsprog og billeder, som reflekterer dine personlige værdier og livstilgang. Eksempelvis ved en dekorativ lampe fra A Little Lovely Company, hvor teksten kan udskiftes til dét du ønsker.

Stue

Stuen er familiens samlingspunkt, og denne skal derfor reflektere jer som familie. Læs med her, og få inspiration til, hvordan pynt og nogle få ting, kan være med til at skabe denne følelse af familie i din stue.

Mix gammelt med nyt: Det er de seneste år blevet meget moderne at dekorere med mix af gammelt og nyt. Dette er da også en god måde, hvorpå at hele familien kan komme til udtryk i indretningen. Mix af en ny og moderne sofa, med et retro og patinapræget sofabord og et legehjørne til børnene, kunne være et eksempel på denne idé.

Skab sjov og hygge: I netop stuen er ord som sjov og hygge nøgleord. Herunder er det en perfekt idé at skabe et rum, som er for hele familien og nødvendigvis også, at indrette det med eventuelle børn. Spørg dem ind til, hvad de ønsker og reflekter dette inden for rimelighedens grænser naturligvis. De vil elske dig for det.

Lav stuen tidløs: I relation til at skulle bo i hjemmet i mange år, er samlingspunktet en vigtig ting at kunne være glad for i mange år. Udskyd formuepleje en smule, og investér hellere lidt ekstra i hjemmet – ikke mindst i stuen, da denne skal være centrum for sjov og hygge i mange år fremadrettet.

Køkken

Det er grænser for hvor mange måder et køkken kan se ud på. Vigtigst af alt, skal dette da også være funktionelt. Dette betyder dog ikke, at dette rum ikke kan personificeres – tværtimod. Læs med her, og få inspiration til, hvordan pynt og nogle få ting, kan være med til at give dit køkken et personligt touch.

Pynt væggene: Mange tror ikke at det er korrekt at hænge kunst og malerier i køkkenområdet. Dette er dog helt forkert, og disse former for pynt kan være med til at give dit køkken et farverigt og personligt udtryk.

Giv familien nyt liv: Arvestykker kan være svære at få implementeret i det nye og moderne hjem. Her er køkkenet dog et ideelt sted at placere disse ting, da dette kan være med til at give dit køkken sjæl og en følelse af hygge.

Har du mere tid? Føler du ikke, at dit køkken lever op til dine forventninger, og har du tid og økonomi til at ændre dette, så er en renovering af hjemmets hjerte en klar idé. Herunder skal du dog gøre dig det klart, at alle tilladelser og kontrakter er på plads – herunder kan du med fordel søge råd og vejledning hos en ejendoms- eller boligadvokat, for at sikre dig, at dit renoveringsprojekt ikke går i vasken, før det end er begyndt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑