På boligjagt? – Find den perfekte bolig og bestil en gør-det-selv mand eller kvinde til forskellige opgaver i dit nye hjem

Boligdrømme kan være mange og meget forskellige fra person til person. En ting har de fleste dog til fælles – det kan være svært og tidskrævende at finde den perfekte bolig. Der er ingen grund til at gå på kompromis med kriterierne for dit drømmehjem, fordi det kan virke som en lang søgeproces

Der findes heldigvis sider som Bolignija.dk, hvor du nemt og overskueligt kan se boliger til leje, som matcher dine ønsker. Denne side er meget brugervenlig, og de vigtigste facts fremgår på forsiden, når du ruller ned igennem valgmulighederne.

Det er dog svært at finde et hjem, der er 100% i overensstemmelse med dine tanker omkring drømmehjemmet. Det kan være små detaljer, som skal rettes til i form af nye lamper, andre skabslåger, en ny terrasse eller andet lignende. Det vil selvfølgelig være en omkostning, hvis du skal have en uddannet håndværker til at løse opgaverne.

Få en ufaglært gør-det-selv mand eller kvinde til at løse dine opgaver billigt

Inde på Handyhand.dk kan du som et alternativ vælge at få en ikke uddannet håndværker til at løse opgaverne. Dette vil spare dig penge, da det er private mennesker, der opretter sig derinde, hvor de tilbyder en hjælpende hånd mod betaling.

Selvfølgelig er der nogle ting, hvor det er smartest at få et firma til at udføre opgaven. Det kan være et mere omfattende projekt, hvor det er vigtigt at få garanti på udførelsen af arbejdet. Men til små dagligdagsting og mindre projekter, vil det helt klart kunne betale dig at booke en privatperson til jobbet.

De personer, der tilbyder forskellige ydelser har en form for erfaring inden for området og vurderer, at de vil være i stand til at levere et pænt stykke arbejde. Der tilbydes også vedligeholdelsesarbejde såsom at få klippet hækken, malet hegnet eller endda ugentlig rengøring. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Sådan opretter du en opgave eller et projekt, som du ønsker hjælp til

Det foregår således, at du opretter et projekt, som de forskellige handyhands kan tilbyde sin arbejdskraft på. Har du f.eks. en terrasse, du gerne vil have anlagt, så kan du slå jobbet op derinde og blot vente på at høre fra nogle, som er interesserede i at udføre opgaven.

Da der er tale om private og ikke håndværkerfirmaer, er det selvfølgelig nødvendigt, at du selv har de materialer, som du ønsker bliver brugt i et projekt. Det vil sige, at du selv skal skaffe stenene, hvis du ønsker at have anlagt en terrasse, og så kommer der nogen og lægger stenene for dig. Det er handyhanden, der foreslår en pris på jobbet, og afregningen sker direkte mellem dig og den person, som har udført opgaven.

Har du lyst til at hjælpe andre?

Føler du dig selv som en gør-det-selv mand eller kvinde, kan du også nemt oprette dig selv inde på siden og tilbyde din arbejdskraft på forskellige projekter og opgaver. Det er helt op til dig selv, hvilke områder og opgaver, du vælger at byde ind på.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑