Landevejscykling er blevet stort igen

Landevejscykling vinder mere og mere frem her hjemme i Danmark. Dette skyldes ikke mindst den stigende interesse for cykelsport gennem de store løb som Giroen og Vueltaen og selvfølgelig det største af dem alle Tour de France.

Denne opblomstring har de også oplevet hos smartcykler.dk hvor de har set et stigende antal solgte racercykler.
Forklaringen på dette, skal nok findes i at landevejscykling kan dyrkes af alle, på tværs af alle aldersgrupper og kondition. I modsætning til fx løb, så er cykling ikke lige så hårdt ved knæ og led, og derfor er det også meget nemmere at hoppe på cyklen og ud på landevejen. Samtidig med dette, er antallet af nye medlemskaber i de danske fitnesscentre på retræte, og det har kommet landevejscykling til gode, fordi at folk stadig har interessen for at holde sig i god form, men også gerne vil ud i det danske vejr, og have en masse frisk luft.

Et fællesskab hos cyklisterne

At køre på racercykel er en fleksibel sport, der er relativt nem at kaste sig ud i, og for især mange mænds vedkommende drejer det sig også om sjove gadgets og lir, som man kan købe og prale lidt af. Samtidig giver det også en form for fællesskab, som man ganske simpelt ikke oplever i andre sportsgrene, og dette fællesskab trækker rigtig mange til. Det giver simpelthen en form for frihed som man ikke får på samme måde i et fitnesscenter. Men det er ikke kun mændene der har taget den her sport til sig, også kvinderne er kommet med på bølgen, hvilket også ses i form af flere kvindeklubber hvor kun kvinder har adgang til. De ser det som et frirum fra børn, bleer og madpakker og kan komme ud og røre sig på en effektiv måde, og samtidig få en masse frist luft, siger Kristoffer Moehrdel fra Smartcykler.dk

Nem sport at komme i gang med

Mange er af den opfattelse at køre på racercykel er en dyr sport, dette er midlertidigt ikke sandt. Hos smartcykler.dk fortæller Kristoffer Moehrdel endvidere at for relativt få penge, kan man nemt og hurtigt komme i gang. ”Hvis du skal ud og købe en ny racercykel kan du få en cykel helt ned til 3000 kr. og til de penge kan man få en fornuftig begynder cykel. Men som så mange andre sportsgrene er der jo uanede muligheder, og derfor sælger vi selvfølgelig også racercykler helt op til 75.000 kr. men det er selvfølgelig til den kræsne køber som vil have en ekstra ordinær racercykel, med masser af lir og top udstyr.

Cykel butik med fremragende kundeservice

Smartcykler.dk har to butikker i Danmark, i Aarhus og København, her kan du få hjælp til at finde din næste cykel, og/eller få din cykel repareret hvis uheldet skulle være ude. De har endvidere en stor testbane hvor du kan teste de mange forskellige elcykler de også har, så du er sikker på at kunne finde den helt rigtige cykel. Hvis du ikke skulle være i nærheden af de to byer, og samtidig stadig har brug for hjælp, kan du ringe til deres kundeservice hvor kyndige folk sidder klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige cykel til dig.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑