Kom i gang med den motion, der passer dig bedst

Motion er sundt for kroppen. Det er en sætning, som mere eller mindre alle har hørt før, og blandt andet på grund af denne opfordring er der rigtig mange, der bruger en del af deres hverdag på at dyrke motion

På trods af den hyppige opfordring til at dyrke motion er der stadig mange, der ikke får det gjort i den travle hverdag. Grunden til dette er ofte, er man ikke tror, at man har tid til det, eller at man ikke mener, at der er en sport, der passer til en.

Begge argumenter er dårlige, da det mere eller mindre altid er muligt at hive en lille halv time ud af kalenderen her og der. Desuden findes der et utal af forskellige sportsgrene, og derfor vil det altid være muligt at finde en sport, der passer til en.

SE OGSÅ: 5 Gode sundhedsråd til gør-det-selv manden

Yoga for krop og sjæl

Yoga er indenfor de sidste par år blevet yderst populært. Grunden til dette er, at det har utrolig mange fordele.

For det første er yoga med til at sætte tempoet helt ned, hvilket er gavnligt for et stresset hoved, og yoga kan dermed være med til at give et større overskud og en fornyet energi i hverdagen.

For det andet styrker det kroppen og er med til at give en bedre balance, hvilket er noget unge som gamle kan nyde godt af.

For det tredje har mange undersøgelser også vist, at yoga er med til at slanke, og hvem ser ikke det som en god nyhed? Læs mere om hvordan yoga slanker her.

Udførelsen af yoga kan se ganske kompleks ud, men der findes et hav af stillinger, der gør, at yoga bliver til en ganske nem form for motion, som er gavnlig for alle. Desuden er det heller ikke en dyr sportsgren, da det eneste nødvendige redskab er en yogamåtte, hvilket du kan finde lige her.

Styrk din krop

Hvis du er til en træningsform, der har noget mere spark i sig, og som udfordrer din fysik lidt mere, kan du give dig i kast med et fitnessmedlemsskab. Uanset om du er en type, der har lyst til at træne én gang om ugen, eller om du foretrækker at komme afsted seks gange i ugens løb, er fitness en rigtig god måde at røre kroppen på, eftersom den styrker den markant – særligt hvis du sørger for at presse dig selv, når du er afsted.

Er du en af dem, der træner meget i løbet af ugen, skal du måske begynde at overveje proteinpulver. Det kan nemlig være yderst gavnligt, hvis blot du sørger for at vælge den rigtige type og indtager den rigtige mængde. Du kan læse mere om proteinpulver her.

Holdånd med boldspil

Både yoga og fitness er motionsformer, der oftest udføres individuelt, men det er ikke alle, der synes, at det er sjovt at dyrke motion på egen hånd. Nogle vil hellere dyrke motion med andre, og hvis du er en af dem, kan det anbefales, at du kaster dig ud i sådan noget som boldspil. Alt fra basketball til fodbold kræver, at du samarbejder med andre, og derfor er det perfekte sportsgrene til dig, der elsker holdånd.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑