Invester i en cykelholder til bilen når du skal på ferie

Der kan være mange årsager til behovet for en cykelholder til bilen opstår. En cykelholder til bil hjælper dig med at transportere din cykel eller flere cykler.

Derfor kan det være en god idé at have en cykelholder, hvis du nogle gange henter dine børn hos deres venner og de har haft cyklen med. Det kan også være at din kone og dig kun kan pendle det meste af vejen til arbejde. Så er det smart med en cykelholder, så én af jer kan cykle resten af vejen.

I weekenderne kan cykelholderen komme i brug, når du eller familien gerne vil køre ud til et dejligt område i naturen for at cykle rundt. Så kan alle cyklerne komme med bag på bilen på en hurtig og nem måde.

Du kan også gå en anden vej, hvis en cykelholder til din bil ikke er nok. Du kan få monteret et anhængertræk på din bil. Et anhængertræk giver dig både plads til dine cykler samt en masse flere muligheder. De fleste af os har prøvede f.eks at skulle på genbrugspladsen og manglede et anhængertræk. Her kan du slå to fluer med et smæk, og både få plads til dine cykler, samtidig med at du en masse andre muligheder også.

Med et anhængertræk er det f.eks også muligt at stå for flytningen selv, og dermed spare pengene til en flyttemand eller leje af en flyttebil.

SE OGSÅ: Landevejscykling er blevet stort igen

Moderne cykelholdere

Det nyeste indenfor cykelholdere er måden, hvor du kan bruge bilens funktioner mens cykelholderen er påmonteret. Det er nu muligt, da der er kommet modeller på markedet, som kan vippes, så det eksempelvis er muligt at få adgang til dit bagagerum.

Noget andet er at der efterhånden er mange biler på markedet, som ikke har anhængertræk. Det er typisk de minibiler, som man alligevel ikke må koble en trailer på. Men det betyder ikke at man ikke må transportere cykler på en cykelholder. Cykelholdere til biler uden anhængertræk er derfor naturligvis blevet udviklet.

Der er lidt forskel i modellerne, når det kommer til, hvordan cykelholderen er designet. Typisk ligger forskellen i, hvor mange cykler, den skal kunne holde, men det er tydeligt at producenterne har tænkt på forskellige typer funktionalitetsdesign.

Du kender sikkert X-stativet, som har eksisteret i mange år, men som ikke er særlig funktionelt og slet ikke til mange cykler. Her kommer nogle modeller, som du muligvis ikke har overvejet og måske endda ikke set før.

Vi er dog endnu ikke stødt på nogen cykelholdere til en elcykel også kaldet en e bike.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑