Indret et rum som spilleværelse

Er du selv, eller bor der en spillefugl i jeres hjem? Så bør du overveje at indrette et helt rum som spilleværelse

Det er et slags frirum for gameren, og det betyder også, at alle tingene bliver gemt af vejen fra resten af huset, hvilket kan være rart, hvis man går meget op i indretning og ikke vil have en til tider lidt klodset spillemaskine til at fylde i stuen.

Her har vi samlet et par råd til, hvordan dit spilleværelse kan se ud, og hvad du skal have fat i.

Hav styr på forfriskningerne

Enhver gamer eller gambler vil påpege, at selve it-udstyret kun er den halve del af oplevelsen. Det er lige så vigtigt at have omgivelserne på plads i form af en minibar eller et mindre køleskab til drikkevarer og andre kølige genstande samt et skab til snacks og søde sager, så energien kan vedligeholdes.

Der er intet værre end at gå sukkerkold midt i et godt spil. Det kan virke overflødigt, men vil I dedikere et helt rum til et spilleværelse, er det et must, så man ikke skal gå frem og tilbage mellem værelset og køkkenet, hver gang der skal hentes forsyninger.

Spillemaskiner og –borde

Intet spilleværelse uden det, der skal spilles på og med. Det afhænger selvfølgelig i høj grad af, hvilke spil gambleren eller gameren foretrækker, men skal det være et ægte spilleværelse med alt, hvad hjertet måtte begære, kan du med fordel investere i spillemaskiner og en række borde, såsom fx et pokerbord eller et bordfodboldbord.

Det kræver selvfølgelig, at der er nok plads til, at det hele kan være der, men alternativt kan I spare fx den enarmede tyveknægt væk og i stedet ”blot” opsætte en computer og spille via den. Se fx på Cozino.com, hvor du finder et væld af interessante casino spil.

Husk et passende (læs: stort) TV

Med ovenstående på plads kunne man måske forledes til at tro, at spilleværelset ikke mangler noget. Men noget af det allervigtigste overhovedet er ikke blevet nævnt – nemlig TV’et. Uden et TV er der intet sted til at spille på konsoller som PlayStation eller Xbox, og det bliver også vanskeligt at se fodbold eller andet sport på en computerskærm, hvis gutterne også skal kunne være med.

Investér derfor i et passende TV. Med passende menes der naturligvis så stort som overhovedet muligt, uden at du dog går på kompromis med billedkvaliteten, der trods alt er det vigtigste. Anskaf dig også en bred lædersofa, hvor alle gutterne kan være, når der er en vigtig kamp, som bare skal ses i godt selskab.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑