Husk at give din bil service inden du kører sydpå

Der er mange af os danskere der tager bilen på ferie, og det er med god grund. Når du har bilen med på ferie, får du lidt mere frihed og fleksibilitet både til at ændre din planlægning og også til at få set flere af de eftertragtede seværdigheder

Det er dog vigtigt at du husker at sørge for at din bil er helt klar. Mareridtet for manden der tager bilen på ferien er jo selvfølgelig at den bryder sammen, og endnu værre er det, hvis det sker i et land hvor du ikke kan forstå sproget. Vi frygter alle at blive snydt hos mekanikeren og frygten vil ikke blive mindre i et land hvor du ikke forstår sproget.

Derfor er utrolig vigtigt at du lige får tjekket din bil inden du kører afsted, måske kan du selv gøre, måske skal du give 1300 for det. Under alle omstændigheder skal det bare gøres. Kør den ind på et bilværksted, hvor du har aftalt en tid med dem, så du kan få det ordnet ikke lang tid før du skal afsted. Det er dog en god ide at du lige har lidt tid at løbe på, fordi det kunne jo ske at der er noget i vejen med din bil og at værkstedet derfor bliver nødt til at beholde din bil i et par dage.

På den måde kan du sikre din ferie så meget som muligt, og du vil helt sikkert sove roligere om natten, hvis du ved at bilen lige har været i hænderne på et par kyndige mekanikere, der ved hvad de laver. Det er dog stadig en god ide at have et vejhjælps abb. som også virker uden for Danmark, bare lige for en sikkerheds skyld. Hvis uheldet er ude, vil du takke dig selv for det.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑