Hvad hedder Bakken bedste restaurant?

Der er ikke mange som er i tvivl om hvad Bakkens bedste restaurant hedder, hvis du spørger dig omkring, og flere anmeldere er også meget enige. Den ligger kun få skridt fra Bakken, lige ude i skoven eller naturen, og du kan hurtigt komme ind i den dejlige oplevelsespark igen, efter at have nydt en dejlig middag der.

Bakkens bedste restaurant hedder Peterlieps.dk, og er også en af områdets bedste. Her er der virkelig dejligt, og miljøet og stemningen er bare helt i top.

Det skal selvfølgelig opleves, men du vil ikke blive skuffet, hvis du tænker på at besøge restauranten ved kanten af Bakken.

En restaurant med perfekt beliggenhed i Bakken

Beliggenheden er bare helt perfekt, og du fornemmer straks, at der er en hel del idyl over det. Naturen, skoven og det smukke hus udgør noget som man sjældent ser på film, og det er noget som de mange gæster elsker.

Når man træder ind i restauranten, så er det et dejligt syn man møder. Her vil jeg gerne være, er den første tanke. Hyggeligt og meget smukt. Pejsestuen og alt er vel opdækket, så man skulle tro det var løgn.

Det er bare her man har lyst til at sætte sig ned og nyde hvert et sekund, for derefter at indtage et lækkert måltid mad. Her bliver der heller ikke lagt fingre imellem, for du får den bedste mad af de bedste råvarer, og der er nok af det.

Det er ikke minimalistisk og klinisk, men gode danske retter, som der både ser godt ud, og som smager helt fortrinligt.

Personalet og servicen er også helt i top på Peter Lieps, og de gør alt for at du føler dig både velkommen og hjemme. De er yderst professionelle, og hjælper dig med lige det du har brug for. Er du i tvivl om noget, kan du spørge, og de ved alt om maden, vine og tilbehør, så de har virkelig sat sig ind i tingene.

Det er service på højt plan, og det er også det man forventer, når man i ny og næ beslutter sig for at spise ude. Det er altid en fornøjelse at opleve, og når maden bliver serveret, så kommer den næste dejlige oplevelse.

Maden er suveræn god, og er helt klart alle pengene værd. De forstår at sammensætte nogle fantastiske retter, og de kan tilberede dem helt perfekt, så du ikke glemmer det øjeblik lige med det samme.

Spis inden Cirkus Revyen

Skal du på Bakken og se Cirkus Revyen, så er det et oplagt sted at spise før du skal til latter-show. Det ligger så tæt på revyen, at det ikke tager mange minutter at gå derhen. Du kan vælge at spise før en forestilling, men det er også hyggeligt lige efter en.

Find mere info om muligheden for at spise inden Cirkus Revyen

Så er stemningen lagt, og man har brug for en helt anden og mere kulinarisk oplevelse, og den får du helt sikkert her. Bakkens bedste restaurant hedder Peter Lieps, uden tvivl, og du skulle selv prøve at smage det.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑