Gør noget ud af din “man cave”

Det er nærmest en drengedrøm for enhver mand og dreng, at kunne få sine colaer nedkølet i et Coca Cola køleskab der står i en “man cave”

De kan selvfølgelig bruges alle steder, så det er ikke ensbetydende med, at du absolut skal have det stående der, men hvis du har et lille værksted, hvor du går og fikser og laver nogle forskellige ting og godt kunne trænge til en kold sodavand en gang imellem, så er det meget passende at kunne snuppe en kold Coca Cola fra et vaskeægte Coca Cola køleskab.

Det samme gør sig gældende hvis du har et lille kontor, hvor du sidder og arbejder og i den forbindelse også godt kunne bruge en kold cola i løbet af dagen, når det begynder at blive hårdt.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der er rigtig mange, der vælger at have deres Coca Cola køleskab stående i et såkaldt herreværelse, hvilket skal forstås således, at det er et værelse, der er 100% dedikeret til at skulle være et område, hvor drenge kan være drenge og mænd kan være mænd, hvorfor det ofte også er i et sådant lokale at du finder en lille bar, et poolbord og måske endda også en dartskive.

Selvom vi snakker man cave, bar og poolbord, så skal der altså også lige være plads til at nævne, at der er godt med sukker i de colaer, og du skal derfor passe lidt på med hvor mange du indtager på en dag. Hvert fald hvis du gør det hver dag.

Vi skal jo helst ikke ud i noget med en tandprotese, vel. Vi ved alle sammen godt, at de tandproteser priser ikke er til at spøge med.

I et sådant værelse skal der ikke være nogen tvivl om, at et Coca Cola-køleskab vil passe rigtig godt ind – eventuelt kan du vælge at have det stående ved siden af et tilsvarende køleskab med for eksempel reklame for Heineken, Carlsberg, Corona eller hvad end din foretrukne øl er.

Der er rigtig mange muligheder i forhold til, hvor du kan gøre brug af et sådant køleskab, så det er nærmest kun din egen fantasi, der sætter grænser for det, for hvis du gerne vil have det stående inde i din stue, så kan du bare gør det.

Hvis du derimod hellere vil have det stående ude i din carport, så der er hurtig adgang fra haven el.lign., så kan du sagtens gør det. Nedenfor finder du dog to gode eksempler på Coca Cola-køleskabe, som mon ikke bare ét af dem falder i din smag?
SE OGSÅ: Kaffe er sundere end du tror

Er et Coca Cola køleskab bedre end så mange andre køleskabe?

Nu er der med garanti rigtig mange, der sidder og tænker på, om et Coca Cola køleskab er bedre end et almindeligt køleskab. Hvis man udelukkende ser nærmere på de forskellige egenskaber, som et køleskab har, så er et Coca Cola køleskab selvfølgelig ikke bedre end så mange andre køleskabe, men det, der for alvor er med til at gøre et køleskab, der er blevet udstyret med en række Coca Cola-logoer og ligeledes også er blevet fremstillet i den meget velkendte røde farve, som vi kender fra de originale Coca Cola-dåser.

Derfor skal du selvfølgelig også være klar over, at du kun skal gå ud og investere i et Coca Cola køleskab, hvis du rent faktisk godt kan lide det faktum, at det er lavet i den røde farve, som vi kender fra de originale dåser og samtidig også er udstyret med lidt Coca Cola-logoer hist og pist.

Hvis du derimod er på jagt efter det bedste køleskab, som du kan bruge til at nedkøle dine forskellige dåser og flasker, hvad end der er tale om sodavand, øl eller en helt tredje form for væske i enten dåser eller flasker, så er det nok ikke sådan et køleskab som dette, du skal gå på jagt efter.

Du kan eksempelvis nemt finde noget, der befinder sig i en bedre energiklasse og som samtidig køler lige så godt som et Coca Cola køleskab.

Det er dog slet ikke ensbetydende med, at et Coca Cola-køleskab er dårligt og det er heller ikke noget, der vil koste dig mange tusinde kroner på din strømregning, for det er eksempelvis producenter som Scandomestic, der står bag dem og de er kendt for at lave en lang række køleskabe og mini fridges.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑