Gør det nemt for dig og kontoret

Alle der arbejder på et kontor kender det, alle der står for indkøb til kontor kender det. Det er så irriterende ikke at kunne få det hele samme sted, og at der skal ringes rundt til flere steder, når kontoret begynder at løbe tør for diverse redskaber

For ikke at tale om de sælgere der kommer uventede på besøg for at sælge dig, lige præcis deres, kontorforsyninger. Men alt det kan man heldigvis slippe for nu. Det drejer sig bare om at finde den rette leverandør.

Det skal selvfølgelig være en leverandør som der både kan tilbyde det hele og gode priser samtidig. Det gør redofficescanofficeshop. Hos Redoffice får du både god service, rimelige priser og et meget stort udvalg, og du behøver ikke engang at løfte røret og ringe til dem.

Du kan foretage alle dine bestillinger online, via deres webshop og dermed slippe for misforståelser i telefonen eller sælgere der dukker uanmeldt op, for at høre om du har hvad du skal bruge eller om det er tid til at lave bestillingen igen.

De tilbyder oven i købet også fri fragt, når du køber for mere end 749,- og levering tager mellem 1 og 3 hverdage. Så bliver det ikke meget bedre.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑