Gode råd til dig, der ønsker at lave ejendomsinvestering

Der findes mange måder, hvorpå man kan tjene penge i dag. Nogle investerer penge i aktier og obligationer, nogle tjener penge på kasinoer eller anvender affiliate marketing. Andre satser på boligmarkedet og laver ejendomsinvesteringer.

Selvom dette kan være en dyr omgang at begynde på samt meget arbejde at lægge i et projekt, så vil det uden tvivl give en masse penge i det lange løb. Derfor er der flere og flere danskere, der tager skridtet og laver investeringer i ejendomme. Overvejer du selv at gøre dette, eller er du allerede i gang, kan du i denne artikel få nogle gode råd dertil.

SE OGSÅ: Drømmer du også om den helt store gevinst?

Anvend en låneberegner og få styr på dit eget lån

Man behøver ikke at besidde en masse penge selv, inden man starter på ejendomsinvestering. Du har mulighed for at låne penge i banken eller andre låneudbydere, hvorefter du anvender disse penge til at købe ejendomme.

Hvis dette er tilfældet, er det vigtigt, at du har styr på dit lån. Man kan hurtigt miste overblikket over diverse lån. For at undgå dette kan man anvende et yderst smart værktøj online kaldet en låneberegner.

Ved at indtaste diverse informationer såsom rente i procent, afdrag per måned, samlet lånebeløb samt betalingstidspunkt vil man efterfølgende få en god og overskuelig oversigt. På denne oversigt kan man se, hvor mange penge man fortsat skylder, hvornår man vil være gældfri samt renter. Dette er en genial måde at få styr på sine lån på. Du kan se en låneberegner her.

Banken siger ikke nødvendigvis ja i første omgang

Når man har taget beslutningen om at starte på ejendomsinvestering, skal man ikke automatisk regne med, at banken siger ja til at låne en pengene. Faktisk kan det kræve op til flere forsøg for at få et ja. Dog skal man ikke lade sig slå ud af et nej, da man sagtens kan skifte bank efterfølgende og prøve lykken der.

Lykkes det heller ikke, kan man igen prøve at skifte bank. Man kan eventuelt læse om andres oplevelser i forhold til ejendomsinvestering og lån i banker. På denne måde kan man finde frem til, hvilke banker der tidligere har indgået låneaftaler til disse formål.

Sørg for at få folk til at betale minimum en måneds depositum

For at kunne tjene penge på ejendomsinvesteringer er det selvfølgelig centralt, at man lejer ejendommen ud. På denne måde får man en månedlig indtægt i form af lejerens månedlige husleje. Dog skal man huske på, at lejlighederne eller huset skal istandsættes, såfremt lejeren flytter ud af ejendommen.

Hertil skal man have penge til det. Kommer man ud for, at lejeren hurtigt opsiger kontrakten, er det derfor en god idé, at lejeren har betalt minimum én måneds depositum.

Dette sikrer, at der er penge til istandsættelsen. Ønsker lejeren at indgå aftaler, hvor lejeren kan opspare depositummet med eksempelvis 500 kr. om måneden, bør man nøje overveje dette, da det ved hurtige fraflytninger ikke er en god forretning for dig.

Dette var et par råd til ejendomsinvestering. Har du mod på at kaste dig ud i sådan et projekt, kan du gøre det med god grund. For mange er det en rigtig god forretning, og man kan sagtens tjene over 20.000 kr. pr. ejendomsinvestering pr. år.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑