Find de rette vinglas til den gode vin

Det er de færreste af os som tænker på hvilke vinglas der passer til den vin vi serverer, udover selvfølgelig om det er glas til rød eller hvidvin

Det er dog vi burde lave om på, fordi der er rent faktisk en masse forskellige vinglas derude som hver især passer bedre til bestemte typer vine. Det handler meget om temperament, men det handler også om smagen af vinen.

De fleste af os ved at vin er en videnskab i sig selv, og at hvis man virkelig dykker ned i det, så kan der ligge rigtig mange timers studering af vin fremover. Det samme gør sig faktisk gældende for vinglas, især hvis du kigger på historien og hvordan de har ændret sig i gennem tidens løb.

Det ældste vinglas der er blevet dateret med 100% sikkerhed er helt tilbage fra år 1450 f.kr. Det er over 3000 år siden, så det er ikke nogen overraskelse, at der er sket meget siden da.

De fleste tror at når det kommer vinglas, så handler det bare om design og smag, men der ligger faktisk flere ting bag, som kan være med at til øge nydelsen af vin, hvis du vælger de rette glas. Vi fandt vores vinglas her.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑