Få specialsyet dine nye gardiner

Gardiner har flere formål; dels kan de skærme for skarpt lys i rummet, dels kan de lukke mørket ude, når du hygger dig indendøre. Desuden kan de skærme for eventuelt træk fra de utætte vinduer, når det blæser udenfor. En sidste, men ikke uvæsentlig funktion handler om hygge og stil.

Derfor er det af stor betydning, hvilke gardiner du vælger til dit hjem.

Få lavet dine gardiner på mål

Gardiner fungerer bedst, hvis de er tilpasset de respektive vinduer og havedøre. Hvis du vælger at få skræddersyet dine nye gardiner, så vil du snart kunne bekræfte, at de sidder og falder præcis, som de skal.

De professionelle fagfolk fra Fischer Gardiner kommer gerne ud og tager alle de nødvendige mål, og de yder også gerne al den vejledning og de gode råd, som du måtte have brug for. Det grundige forarbejde giver det optimale resultat.

Ønsker du, at dine nye gardiner har de helt rette mål og bliver syet professionelt, så kontakt Fischer Gardiner for en aftale.

Tænk også på mønster og design

Ud over størrelserne på dine gardiner, så ligger der også en opgave i at vælge hvilket design og kvalitet, de skal have. Det drejer sig både om kvaliteten af stoffet og om det print, den farve eller mønster, der evt. skal være på gardinerne.

Desuden er der også spørgsmålet om, hvilket design gardinerne skal have. Skal de gå helt ned til gulvet, slutte ved vinduets nederste kant – eller have et helt andet design?

Skal du have flere end et gardin, er det også vigtigt at beslutte, om det skal være samme type gardiner i hele huset, eller om de skal være forskellige fra rum til rum.

I processen med at træffe alle disse beslutninger vil Fischer Gardiner hellere end gerne være behjælpelig med gode, erfarne råd og vejledning. Det er naturligvis din endelige beslutning, men professionel sparring er nu heller ikke til at kimse ad.

Når det hele spiller

Skal hele din indretning være velorkestreret, så er det i detaljen, at den harmoniske helhed ligger. Et vigtigt element i dette er at have de rette gardiner, der kan udgøre den berømte prik over i’et.

Første skridt i retningen af at nå dette mål er at få kontaktet Fischer Gardiner og lave en aftale om at få syet dine gardiner efter mål, så snart de har været ude at tage alle de nødvendige mål, og du har besluttet, hvordan gardinerne skal se ud. Så er du godt på vej til at give dit velindrettede hjem det sidste afgørende touch af god smag.

Om det drejer sig om et enkelt vinduesfag, der skal have nye gardiner, eller det er hele villaen fra kælder til kvist, så løser Fischer Gardiner opgaven til perfektion.

Den udgift er godt givet ud, og du kommer til at glæde dig dagligt over dine smukke gardiner i mange år fremover.

Lad Fischer Gardiner berige dit hjem med smukke skræddersyede gardiner, der både understreger din gode smag og opfylder alle de øvrige funktioner, som et gardin skal have. Det fortjener dit hjem.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑