Derfor er det vigtigt med den helt rigtige kontorstol

Undersøgelser viser, at en gennemsnitlig person bruger størstedelen af sine stillesiddende timer foran et skrivebord, og det er derfor vigtigt, at man her sørger for at sidde på den helt rette kontorstol

På den måde kan man nemlig være med til at give sig selv de bedste forudsætninger i forhold til sin krops generelle sundhed og velvære. Man bør derfor være særligt opmærksom på, hvad det er for en type stol, man sidder på, i forhold til om den giver dig den nødvendige komfort og støtte.

Den helt rette kontorstol spiller nemlig en rigtig stor rolle for din rygs sundhed.

Sådan vælger du den rette kontorstol, der passer til dig

Der er flere aspekter, som er vigtige at tage med i betragtningen, når det kommer til at vælge den helt rette kontorstol, som giver den nødvendige støtte og komfort. Dog er der ud af disse mange aspekter særligt to ting, som er helt afgørende, når du skal vælge en ny kontorstol.

En anbefalelsesværdig kontorstol er denne Ergo-Tron kontorstol fra Dankontorstole.dk

Først og fremmest skal man være særligt opmærksom på stolens form, og om den eksempelvis har forskellige funktioner og elementer indbygget i sig, så du har mulighed for at justere den efter din krop samt din foretrukne siddestilling. Det er vigtigt, da stolen ellers ikke vil kunne give dig den rette støtte, som vil sikre dig en sund og rask lænd og ryg.

Sidder du på en forkert stol, der ikke formår at støtte din krop mest optimalt, vil det på længere sigt kunne resultere i alvorlige problemer for dit helbred, og det er derfor meget vigtigt at overveje allerede nu, om du egentlig sidder på den rigtige kontorstol eller ej.

Undgå kontorstole lavet af plastik

En anden ting, der er værd at tage højde for, når du skal ud at investere i en kontorstol, er, hvilket materiale stolen er lavet af.

En huskeregel i forbindelse med dette er, at såfremt kontorstolen udelukkende er fremstillet af plastik, vil den bestemt ikke være hverken komfortabel eller behagelig at sidde på, og den vil heller ikke kunne give din ryg den støtte, den har brug for.

Finder du til gengæld en kontorstol, der er lavet ud af et fleksibelt stof, som desuden er blødt, og som kan indrette sig efter lige netop din siddeposition, kan du være sikker på, at der er tale om en solid og god stol, som vil være god for din ryg.

Vælg en ergonomisk kontorstol, og mærk forskellen med det samme

Det kan eksempelvis være en rigtig god idé at vælge en ergonomisk kontorstol, i og med at denne type stol hører til blandt de sundeste kontorstole på markedet netop nu.

Med en ergonomisk kontorstol skader du i hvert fald ikke dit helbred, da den har mange forskellige justeringsmuligheder, som gør, at du har mulighed for at tilpasse den efter din krop.

Denne type stol er naturligvis en smule dyrere end en ganske almindelig kontorstol, men til gengæld får du utroligt meget for pengene, og vælger du at investere i en ergonomisk kontorstol, er du uden tvivl garanteret din rygs sundhed.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑