Byd naturen velkommen i hjemmet

For bare fem år tilbage skulle hjemmet være enkelt, hvidt og stå snorlige, hvis vi skulle følge med på den skandinaviske interiør-bølge. Men tiderne er skiftet, og det er moden inden for indretning også

I stedet for at lade de hvide og klare farver dominere, så er det nu tid til at tage naturen med indenfor og skabe en varm oase, der danner de bedste rammer for afslapning og hygge.

Med tekstiler som hør og materialer som træ kæler vi for detaljen og sørger for en indretning, der udstråler kvalitet og luksus, samtidig med at vi i dag godt må ”nøjes” med de gode loppefund. For de er nemlig guld værd i dag.

Vi kommer her med nogle gode råd til, hvordan du får skabt et hjem, hvor naturen får plads og giver dig nogle fantastiske omgivelser.

Træ og flet

Vi kommer ikke udenom træmøblernes comeback på den store scene, når vi taler om indretning. I dag er vi blevet glade for plankeborde, træstole og flet i lange baner, og det er med god grund. Træ kommer nemlig med en varme, og det samme gælder for flet, samtidig med at det skaber ro og dynamik i det moderne hjem.

Du kan ofte finde gamle stole på nettet, og disse vil gå særdeles godt sammen med et stort, flot egetræsbord lavet af rå planker. Du finder en række forskellige producenter af disse borde til forskellige priser. Find flere plankebord her.

Jordfarver og støvede nuancer

Det er ikke kun møblerne, der skal rumme noget fra naturen. Også tekstiler og vægge skal være med, og her kan du nemt skabe en stor forandring i din stue eller i dit soveværelse, uden at det skal koste dig en formue.

Maler du den ene væg, eller køber du nogle nye puder til sofaen, så kan du hurtigt få vendt stemningen i de respektive rum, så de bliver mere behagelige at være i. Gå efter tekstiler i jordfarver eller støvede nuancer som grøn, gul eller blå. Det samme gælder for vægfarven. Med en malet væg kan du samle rummet og skabe en anden dybde.

Levende natur

Til sidst kommer vi ikke udenom, at du kan bringe årstidens blomster og grene ind i hjemmet. Du kan snuppe de flotte blomster fra haven eller tage på cykeltur og samle, hvad du kommer forbi. Tiden byder på markbuketter, som du også nemt selv kan lave uden at skulle have nogle dyre blomster imellem.

Du kan også købe dig et lille træ, som kan holde til at stå indendørs. Dette vil give dig en ro, og så pynter det gevaldigt i det ellers tomme hjørne ved siden af lænestolen. Leg med farver og former, og sørg for, at dine buketter er lidt mere vilde, end hvis du havde købt dem hos blomstermanden.

På den måde tager de sig godt ud, de følger tidens trend, og så taler det langt mere til den vilde natur, der vokser ude på den anden side af dit vindue.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑