6 gode råd til at bekæmpe appelsinhud

1. Ugentlig løbetur

Det er overraskende mange danskere, som motionerer dagligt. Den mest anvendte for motion, er ikke særlig overraskende en god gåtur. En gåtur er sund, og det kan derfor anbefales, at du ikke tager bilen, hvis du enten kan løbe, cykle eller gå derhen.

Med en ugentlig løbetur, forebygger du appelsinhud, og gør, at du også behandler appelsinhud, hvis du allerede har fået det. Cykling, løb og gåture kan kun anbefales, da det er en af appelsinhudens største fjender, og det som du skal gøre, hvis du gerne vil af med appelsinhud.
SE OGSÅ: Gør haven klar til sommeren

2. Varieret kost

Spis varieret. Du har formodentlig hørt det før, men en varieret kost betyder mere, end man lige går og tror. Mad er ikke bare mad – det er kroppens byggesten, og dét som gør, at kroppen fungerer optimalt.

Hvis du spiser sundt og varieret, så er du allerede nået langt i kampen mod appelsinhud. Drop chokoladen og spis nødder i stedet. Lav eventuelt sunde snacks, som gør det lidt lettere, at holde fingrene fra de usunde produkter. Men det er ikke kun at spise sundt – du skal spise varieret, for at det har den optimale effekt.

3. Drik masser af vand

Ganske simpelt – drop colaen, og drik vand i stedet for. Drik eventuelt saftevand eller lidt juice. Men drop colaen, eller drik det kun i weekenden. Jo sundere du drikker, jo større chance har du for at forebygge appelsinhud.

Du skal derudover også drikke mere end du er vant til. Det betyder at kroppens væskedepoter er fyldte, og at kroppen har væske nok til at arbejde optimalt. I sidste ende betyder det mindre appelsinhud, et sundere liv, og mere overskud i dagligdagen. Så en god kost varieret med en god væske er yderst effektivt mod appelsinhud.

4. Stop rygning

Hvis du er ryger, så stop det omgående. Hvis det er svært at stoppe, så søg professionel hjælp, for rygning er det værste mod appelsinhud. Derudover er det usundt for lunger, kroppens indre organer, menneskerne omkring dig, og generelt dig selv.

Rygning koster også mange penge hvert år, så du har hurtigt tjent dem hjem, ved at søge professionel hjælp, så du kan stoppe med at ryge. Du kan også finde en e cigaret butik, hvis du har svært ved at lægge smøgerne fra dig. Du kan f.eks bruge denne: https://numeddamp.dk/

5. Undgå alkohol

Jo, selvfølgelig må du feste i weekenden, men drik generelt mindre alkohol, for at undgå appelsinhud. Det giver dig også mere overskud, og så forebygger du også bumser og andre hudproblemer. Appelsinhud er kun én af de ting, som du forebygger ved at drikke mindst muligt alkohol.

6. En sund livsstil hjælper

Lev generelt sundere end du er vant til. Det gør ikke kun, at du undgår hudproblemer, men også at du har mere overskud til børn, hvis du har nogle af dem, til dit arbejde og til din familie og venner.

Appelsinhud kan komme af at man er usund, og hvis du vil af med appelsinhuden, skal du leve sundere.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑