5 gode ting til hjemmekontoret

Har du netop fået muligheden for at arbejde hjemmefra? Et hjemmekontor er guld værd, hvis du kan arbejde hjemmefra et par gange om ugen, eller hvis du har nogle deadlines, der skal færdiggøres på en hverdagsaften. Dog skal hjemmekontoret gerne være indehaveren af en række basale ting, så du kan blive så effektiv som mulig

Læs derfor med herunder og få et overblik over fem ting, som du skal anskaffe til dit nye hjemmekontor.

En funktionel kontorstol

Kontorstolen er alfa og omega, når det kommer til indretningen af hjemmekontoret. Denne stol skal nemlig kunne give dig den perfekte arbejdsstilling i flere timer ad gangen, så din ryg ikke overbelastes. Hermed er det vigtigt, når du går på udkig efter den nye kontorstol, at du studerer løsninger, der er ergonomisk korrekte.

Den billige IKEA-kontorstol skal derfor ikke stå på toppen af ønskesedlen. Sørg desuden for at finde en stol, der kan indstilles i sæde og ryg, så du kan sidde så behageligt som muligt.

Skrivebord

Når du har fået fat på den rette kontorstol, er det tid til at udforske det perfekte skrivebord til netop dine behov. Hvis pladsen er trang på hjemmekontoret, kan du udforske skriveborde med skuffer forneden, så du alligevel kan få den nødvendige opbevaringsplads.

Har du dog behov for godt med plads til diverse arbejdsmaterialer, kan du nedprioritere andre ting til hjemmekontoret og på opdagelse i afdelingen med de store, bredde skriveborde. Husk ligeledes på at anskaffe dig et hæve sænke skrivebord, så du kan variere dine arbejdsstillinger og skåne ryggen.

Skrivebordslampe

Skrivebordslampen er endnu en uundværlig ting til hjemmekontoret, idet du vil få brug for et godt og skarpt lys på de mørke vinterdage eller på de sene sommeraftener. Skrivebordslampen er ligeledes bedre at få fat på end en stor og flot gulvlampe, idet den kan give dig det nødvendige og præcise lys, som den anden løsning ikke formår at give.

Når du vælger lampen, skal du desuden sørge for at tænke på skrivebordets plads, så du ikke går ud og køber en stor, voldsom lampe til det lille hjørne skrivebord.

Godt Wi-Fi

Et godt Wi-Fi skal bestemt ikke undervurderes, når det kommer til arbejdsdage inden for hjemmets rammer. Der findes ikke noget værre end at blive forstyrret grundet dårligt internet, når deadlines skal nås, og når arbejdsrytmen gerne skal være så flydende og let som muligt.

Husk derfor endelig på at tjekke, hvor hurtigt internettet er inde på hjemmekontoret, inden du går i gang med arbejdet. En god idé, hvis internethastigheden driller, er at anskaffe dig en 4G router. Med en 4G router kan du nemlig let optimere din trådløse internetforbindelse i hjemmet. Undersøg udvalget af forskellige 4G routere ved at klikke på dette link.

Planter

Når hjemmekontorets basale ting er kommet på plads, er det på tide at tænke på tilbehør, der kan øge motivationen og bevare det effektive arbejdsmiljø. I denne forbindelse er forskellige planter såsom små kaktusser i vindueskarmen eller en stor gulvplante i det ene af kontorets hjørner nogle smarte løsninger.

Ifølge diverse undersøgelser kan planter på kontoret ligeledes øge medarbejderes effektivitet med hele 15 procent. Planter har desuden en positiv indflydelse på følelsen af tryghed og trivsel, så der er ingen tid at spilde, når besøget i plantecentret er fastlagt.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑