3 tips til at optimere dit budget

Der er mange ting, du kan gøre for at optimere dit budget. Her i artiklen kommer vi ind på tre tips, der trimmer din privatøkonomi, så du får flere penge mellem hænderne

Når man ser på de mange udgifter, der er forbundet med at have egen bolig, kan det blive endnu strammere, når det fx kommer børn til. Her er det fordelagtigt, hvis du er i stand til at skære ind til benet.

I dag har vi mennesker et hav af abonnementer. Det værende lige fra fitness til mobil og Netflix. Faktisk har mange af så mange af dem, at vi ikke engang er klar over, hvor mange penge vi bruger om måneden på faste abonnementer. Fx koster fitness snildt 299,- pr. måned. Netflix koster 99,-, Spotify Premium koster 99,-, Mofibo koster 99,- osv… Får du har betalt mobiltelefoni også er du næsten oppe på 1.000,- i, hvad der forekommer så uskyldige og billige abonnementer.

Vil du gerne spare lidt på budgettet, så der er mere til husholdningen, er dine abonnementer et godt sted at luge ud. Tag dem en for en, og se på dine faste betalinger i din netbank. Kan du undvære nogle af dem, er det om at slukke for dem.

Køb brugte reservedele til din bil

Ser man nærmere på listen på i dit budget, kan man finde din bil. Betalinger til bilen løber hurtigt op. Forsikring, service, benzin og slid. Når du skal ud at have nye dele til din bil, er der mange penge at spare ved at købe brugte. Køb brugt reservedele hos www.autoophuggeren.dk, hvor du kan spare gode penge.

Når dele er brugte, kan de stadig være ligeså gode som nye. Ofte er det reservedele, som har været på en bil, der er blevet skrottet, men helt intakt. Du får stadig en rigtig god kvalitet og slidstyrke, som gør, at du har velfungerende dele i lang tid.

Du skal blot sikre dig, at du overholder service, og at din bil kan synes. Så er du sikker på at køre i en sikker bil, der hverken er til fare for dig selv eller dine medtrafikanter.

Brugt tøj og bæredygtighed er vejen frem

Køb brugt tøj næste gang, du skal ud at købe tøj. Det bidrager til at mindske produktionen af tøj, således at der ikke bliver overproduceret. Bæredygtighed er vejen frem. Også når det kommer til din garderobe. Har du en masse tøj liggende, som du ikke længere bruger, kan du sælge det, før du køber nyt. Så bliver det hele cirkulært, hvilket er bedre for miljøet.

I det hele taget bør du se dit budget efter i sømmene, så du kan trimme butikken, som man siger. Kan du stramme selen nogle steder, er det bare om at gøre det. Det er trods alt sjovere at penge på kontoen end ingen.

Du er bedre stillet, hvis der skulle komme en krise, og du viser også banken, hvis du en dag skal låne til boligfornyelse, at du er i stand til at leve skrabet. Det øger dine chancer for at få godkendt et potentielt lån.

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to Top ↑